Merhaba arkadaşlar.3 yıldır Agritechnica olmadı,Sima olmadı Bulgaristan olmadı derken kafayı yemiştim yurtdışı fuarlarına gidemiyorum diye. Geçen perşembe günü şans eseri ani bir kararla babamla Selanik ' e gitmeye karar verdik.Cuma gecesi yola çıktık.Cumartesi sabahı 8 ' de vardık.O gün akşama kadar fuarı gezdik.Akşam bi otelde kaldık.Ertesi gün de akşama kadar gezip 16 tane ayrı binayı gezmeyi bitirdik.Bu sabah(pazartesi) da 6.30da tekirdağ ' a indik hayırlısıyla. Yorucu ama eğlenceli bir fuardı. Bu sene aşırı kalabalıktı. Yani şehir halkı daha öncelerde bu kadar ilgi olmadığını belirtti bana. Lokantalarda bile bütün dana,tavuk,koyun ürünleri kalmamış. Bol bol makarna yedik Fuar alanında bile adamlar 20 metrelik ızgarada domuz kuşbaşıları şişe geçirip ancak yetiştiriyorlardı.Neyse yemek işini geçelim Yunanistan ' da ekonomik krizin etkilerini hiç göremedik.Adamlar bütün gün oturup ya içiyorlar ya yiyorlar. Restoranlarda bir masa en az 4 saat kalmadan ayrılmıyormuş mekandan.Krizin etkisi şöyle vardı.Fuarın kalabalıklığını şuna bağlıyorlar: Krizle beraber daha önceleri köyü bırakıp şehre gelmiş çeşitli hizmet sektörlerinde çalışanlar artık köye dönmeye başlamışlar.Herkes de yeni bir iş kurmanın,yeni yatırımlar yapıp ayakta kalmanın peşinde.Ama sadece bakıyorlar veya fiyat soruyorlar.Satış pek yok yani. Beni en çok büyüleyen tabi ki Axion 900 serisi oldu. Claas ' a 2. gün bir daha gittim.Bi yarım saat daha geçirdim İnsan o kadar şeye binince kendi motorlarımıza nası bincez diye korkuyor. Umarım ileride hepimizin öyle aletleri ekipmanları olur. Hadi başlayalım. İyi seyirler.Teşekkürler
Cumartesi sabahı 09.55.Fuara 5 dk.Babamla beraber.Teşekkürler baba!
İnstagram hesabında paylaştığım Axion 930. 'Doyamıyorum sana bakmaya'
Yerleşim planı
Önce yedek parça salonu
JD de burada. Fuarın sistemi çok hoşuma gitti.Salonlar arasında geniş yollar var.Kim hangi salondaysa o salonun dışındaki yola en az 1 adet temsili ürününü koyuyor.Çok beğendim.
Sola döndüm.13. salon yazıyordu.Ve içeri bir baktım ki. Claas ' lar yeşil yeşil duruyorlar..
Cumartesi sabahı 09.55.Fuara 5 dk.Babamla beraber.Teşekkürler baba!
İnstagram hesabında paylaştığım Axion 930. 'Doyamıyorum sana bakmaya'
Yerleşim planı
Önce yedek parça salonu
JD de burada. Fuarın sistemi çok hoşuma gitti.Salonlar arasında geniş yollar var.Kim hangi salondaysa o salonun dışındaki yola en az 1 adet temsili ürününü koyuyor.Çok beğendim.
Sola döndüm.13. salon yazıyordu.Ve içeri bir baktım ki. Claas ' lar yeşil yeşil duruyorlar..