Fabrika cikis 8 adet benim 93 modelde 4 adat var idealdirArkadaşlar merhaba 240S traktöre kaç kiloya kadar ağırlık takılabilir peder bey üçten fazlasına müsade etmiyor ön takım yamulur diyor ben yanlış düşündüğünü biliyorum ama kaç kiloya kadar takılabileceğini bilmiyorum bilgilendirmisiniz şimdiden Allah razı olsun.
Fabrika çıkışlar kaç kilolukFabrika cikis 8 adet benim 93 modelde 4 adat var idealdir
27 kg orjinaliFabrika çıkışlar kaç kiloluk
Üstadım pulluk çok basıyor 4 tatmin edici 5 yapsam önün kalkmasını engeller ön tamponu çok zorlamanın alemi yok bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim27 kg orjinali
Birde hidrolik kolunu en sona dayadığımda içeriden tak tuk ses geliyor bunun tamiri mümkünmü mümkünse kaç liraya patlar bilginiz var mı
Hidrolikleri sona dayarsan her traktörden o ses gelir ayrıca traktöründe sesi değişir birşeye zorluyor gibi ses çıkarır, sen mümkünse arkasında bişey takılı olmadı sürece en yüksekte tutmayın.Birde hidrolik kolunu en sona dayadığımda içeriden tak tuk ses geliyor bunun tamiri mümkünmü mümkünse kaç liraya patlar bilginiz var mı
Mf de kronik o bizim 165 20 yıl o sesi çıkardı bisey olmadı hic uğraşıp masraf etmeBirde hidrolik kolunu en sona dayadığımda içeriden tak tuk ses geliyor bunun tamiri mümkünmü mümkünse kaç liraya patlar bilginiz var mı