240 s nasıl?

Arkadaşlar ikinci el 93 model 240 s aldık kullanan veya bilen arkadaşlardan performans ve motor ile ilgili bilgilerini alabilirmiyim ?

93 94 95 96 model 240 lar digerlerine göre daha seridir
1 ile çift sürmez mecburen 4 takviyeyle sürersin
Yolda hızı iyidir ama rampa performansı zayıftır.

Şimdilik memnunum traktörden dediğiniz gibi rampası biraz zayıf birde ilk çalıştırırken biraz geç çalışıyor sonrasında direk çalıyor buralar -1 -2 derece civarında şuanda

çoğu traktör o kadar soğuk havada ilk çalışmada biraz zorlanır.
bir video çekip buraya yükleyebilirsin.
ben çok anlamam ama ustalar iyimi kötümü söyler.
bazıları kanser eder [emoji38]

Video çekmeye çalışırım.ben genelde kontağı açtıktan sonra marşa basmadan hafif şekilde daha çeviriyorum anahtarı bu şekilde 20-30 saniye bekleyip basıyorum marşa biraz daha rahat çalışıyor birde

Vallahi bizim köy tepe bir yerde ben 135 le rampa yukarı yükle birlikte tüm fiyatları geçiyorum

640 rampada geçmesi imkansız biz meyvecilikle uğraşırız 135 in hertürlüsü elimden geçti orjinal patanaj pedallısını kullandım ama 640 dan iyi rampa çıksın millet 640ı satsın öyle iş yok

Mf nin İspanya modelleri hantal ama köpek gibi asılır hem artık 640 lar çok yorgun çok ağır işlerde kullanıldı ama bizim buralarda favori

480 54c de 240 la rampa da kıyasıya yarışır diye düşünüyorum 640 zaten belli bişe. Ama 480 ile 54c yi gecmek te zor olacaktır[emoji4]

bu bahsi geçen traktörler gariban malıdır yarıştırmayı pek sevmezler malının kıymetini bilen yokluk görmüş adamların elinde Reşat altını lakabını alan traktörlerdir. traktörleri değilde çıkarttığınız ürünü yarıştırın derim. kayın pederinden fazla verim al süsünü yap [emoji38]