PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
2025 yılı 1 dönüm pancar üretim maliyeti
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="toztoprak" data-source="post: 1468248" data-attributes="member: 59451"><p>Evet bahsettiğin yılı burada yazdık, geçmiş yazılarımda vardır, enflasyon devalüasyon sarmalı yaşayan ülkeyiz biz, bunun oranı ne kadar olacak kimse kestiremez, sözüm ona bu yıl enflasyon düşecekti, şimdi 2025 yüzde 25 düşecek diyorlar ama, o rakam üretici açısından çok yüksek bir oran olmasına rağmen, tutmayacak muhtemelen işi yüzde 30-35 arasına bağlarlarsa yılın sonunda şaşırmamak lazım.</p><p></p><p> Bakın enflasyon yüksekken, üretici girdi fiyatları hepsinden fazla artıyor, üretici için en büyük sıkıntı daima girdilerin fahiş artışıdır, buna çözüm bulamazlar, bildikleri için hiç bahsetmezler bile, enflasyonun yüksek olduğu yıllarda üretim yapmak kazanmak imkansıza yakın seyrediyor, bu hiç değişmedi, bundan sonrada değişmesini beklemem, üretici gafil avlanmayacak, gözünü açacak, böyle zamanda bilmediğin işten uzak durup, bildiğinide yaparken çok dikkat etmen gerek, bu pancar işini sizin mecidiyeliler iyi yapar, onlar bile enflasyonist zamanda gafil avlanıyor yılı kafa kafay zor getiriyor aslında zaman kaybediyor, geri kalan üreticiyi sen düşün ne halde.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="toztoprak, post: 1468248, member: 59451"] Evet bahsettiğin yılı burada yazdık, geçmiş yazılarımda vardır, enflasyon devalüasyon sarmalı yaşayan ülkeyiz biz, bunun oranı ne kadar olacak kimse kestiremez, sözüm ona bu yıl enflasyon düşecekti, şimdi 2025 yüzde 25 düşecek diyorlar ama, o rakam üretici açısından çok yüksek bir oran olmasına rağmen, tutmayacak muhtemelen işi yüzde 30-35 arasına bağlarlarsa yılın sonunda şaşırmamak lazım. Bakın enflasyon yüksekken, üretici girdi fiyatları hepsinden fazla artıyor, üretici için en büyük sıkıntı daima girdilerin fahiş artışıdır, buna çözüm bulamazlar, bildikleri için hiç bahsetmezler bile, enflasyonun yüksek olduğu yıllarda üretim yapmak kazanmak imkansıza yakın seyrediyor, bu hiç değişmedi, bundan sonrada değişmesini beklemem, üretici gafil avlanmayacak, gözünü açacak, böyle zamanda bilmediğin işten uzak durup, bildiğinide yaparken çok dikkat etmen gerek, bu pancar işini sizin mecidiyeliler iyi yapar, onlar bile enflasyonist zamanda gafil avlanıyor yılı kafa kafay zor getiriyor aslında zaman kaybediyor, geri kalan üreticiyi sen düşün ne halde. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
2025 yılı 1 dönüm pancar üretim maliyeti
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt