PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
2024 tmo buğday alım fiyat tahmini
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Mmurat(mecidiyeli)" data-source="post: 1462387" data-attributes="member: 95971"><p>Tarımda ne olacağını daha önce yazmıştım</p><p>Tarım tekelleşecek, aile işletmesi modeli şirket işletmesi modeline dönecek</p><p>Türk tarımı 20 yıllık iktidar uğruna yamyam şirketlere peşkeş çekildi, bugün henüz bunu anlamış değilsiniz</p><p>Ama gerçekler yakında gün yüzüne çıkacak</p><p>Çiftçi tapusuna sahip olduğu tarlalarda üretim yapamaz hale gelecek</p><p>Şirketler 8 9 serisi traktörlerle yanaşacak, çiftçi de onlara icara vermek için kuyrukta bekleyecek</p><p>Ya da ayakta kalmak için tek şansı olacak pancardan 10 ton üzeri, Mısır'dan 2 ton üzeri, soğandan 5 ton üzeri buğdaydan 600kg üzeri vs vs vs üzeri verim almak</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mmurat(mecidiyeli), post: 1462387, member: 95971"] Tarımda ne olacağını daha önce yazmıştım Tarım tekelleşecek, aile işletmesi modeli şirket işletmesi modeline dönecek Türk tarımı 20 yıllık iktidar uğruna yamyam şirketlere peşkeş çekildi, bugün henüz bunu anlamış değilsiniz Ama gerçekler yakında gün yüzüne çıkacak Çiftçi tapusuna sahip olduğu tarlalarda üretim yapamaz hale gelecek Şirketler 8 9 serisi traktörlerle yanaşacak, çiftçi de onlara icara vermek için kuyrukta bekleyecek Ya da ayakta kalmak için tek şansı olacak pancardan 10 ton üzeri, Mısır'dan 2 ton üzeri, soğandan 5 ton üzeri buğdaydan 600kg üzeri vs vs vs üzeri verim almak [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
2024 tmo buğday alım fiyat tahmini
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt