PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
2023 model traktörler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="jettarım" data-source="post: 1444568" data-attributes="member: 9574"><p>Mesajı okuyunca yanlış anlaşılma olabilceğini anlamıştım şöyle anlatayım İlyas bey ;</p><p></p><p>İki firma ile fiyat sabitleme konuşuldu onlarda şöyle gerçekleşti yoksa kimse sabitlemiyor </p><p></p><p>1- Başak traktör ile görüştüm ilk zamandan alana kadar 300 bin fiyat farkı dahi oluştu sabitleme olmadığı için , kredi kullanılıcaktı şase geldiği zaman fabrikadan ozaman sabitleme yapabiliriz zaten şaseyi veriyorsunuz kredi onun üzerine çıkıyor öyle sabitleme oldu</p><p>2- Case jx90 için görüşmüştüm arkadaşımın dediği istediğin gibi 38 jant michelin lastikli getiririm fiyatı sabitlerim mart gibide gelir dedi şubatta görüştüğümü yada ocak sonu kabul edelim</p><p>3-Diğer firmalarla görüştüğümde yada sorduğumda herkesin dediği fiyatı bu ama şuan için bu şeklinde oldu </p><p></p><p>Traktör alıcak arkadaşlar içinde tavsiyem bence ikinci el ilanlarına bakın aradığınız traktörün sıfırı olabiliyor ve arada ciddi rakam farkı oluyor kimisi krediyede uygun oluyor bayideki gibi , ilinizdeki bayiyede takılmayın bunu neden diyorum ama söylüyelim normalde tabikide kendi olduğunuza gitmek daha doğru ama bir firmanın beklediğim bir modeli vardı gelmiş traktör aradılar beni gittim , iyi hoş herşey çok güzel fiyatı sordum ve şok oldum neden biliyormusunuz aynısı ilanlarda başka bir bayiden sıfır olarak vardı ve arada 800 bin tl fark vardı ikiside aynı traktör herşeyi ile biri x bayide diğeri y bayide ama arada 800 bin tl fark vardı , o ilden burdan şurdan alamazsın diyede birşey yok sen almak istedikden sonra var onunda yolu yordamı , 800 bin lira demek bir traktör daha demek 80 ( SEKSEN BİN ) değil evet 800 ( SEKİZ YÜZ BİN ) idi fark</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="jettarım, post: 1444568, member: 9574"] Mesajı okuyunca yanlış anlaşılma olabilceğini anlamıştım şöyle anlatayım İlyas bey ; İki firma ile fiyat sabitleme konuşuldu onlarda şöyle gerçekleşti yoksa kimse sabitlemiyor 1- Başak traktör ile görüştüm ilk zamandan alana kadar 300 bin fiyat farkı dahi oluştu sabitleme olmadığı için , kredi kullanılıcaktı şase geldiği zaman fabrikadan ozaman sabitleme yapabiliriz zaten şaseyi veriyorsunuz kredi onun üzerine çıkıyor öyle sabitleme oldu 2- Case jx90 için görüşmüştüm arkadaşımın dediği istediğin gibi 38 jant michelin lastikli getiririm fiyatı sabitlerim mart gibide gelir dedi şubatta görüştüğümü yada ocak sonu kabul edelim 3-Diğer firmalarla görüştüğümde yada sorduğumda herkesin dediği fiyatı bu ama şuan için bu şeklinde oldu Traktör alıcak arkadaşlar içinde tavsiyem bence ikinci el ilanlarına bakın aradığınız traktörün sıfırı olabiliyor ve arada ciddi rakam farkı oluyor kimisi krediyede uygun oluyor bayideki gibi , ilinizdeki bayiyede takılmayın bunu neden diyorum ama söylüyelim normalde tabikide kendi olduğunuza gitmek daha doğru ama bir firmanın beklediğim bir modeli vardı gelmiş traktör aradılar beni gittim , iyi hoş herşey çok güzel fiyatı sordum ve şok oldum neden biliyormusunuz aynısı ilanlarda başka bir bayiden sıfır olarak vardı ve arada 800 bin tl fark vardı ikiside aynı traktör herşeyi ile biri x bayide diğeri y bayide ama arada 800 bin tl fark vardı , o ilden burdan şurdan alamazsın diyede birşey yok sen almak istedikden sonra var onunda yolu yordamı , 800 bin lira demek bir traktör daha demek 80 ( SEKSEN BİN ) değil evet 800 ( SEKİZ YÜZ BİN ) idi fark [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
2023 model traktörler
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt