PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
2023 Konya Tarım Fuarı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="alipasalierkan" data-source="post: 1445908" data-attributes="member: 6"><p>Bu sene fuara katılımcı firmalar baya sağlam gelmiş gibi duruyor. Ar-ge yapan firmalar var. Traktörlerde yerlilerde yeni seriler var. Bir tek Tümosan' da yok yenilik sanırım. O da anavatanında fuara neden bu kadar zayıf katılmış anlamak güç. Diğer yandan fuar katılımcı firmaları yoğun, katılımcı da yoğun olur. Ama bu paralara bu makinaları çiftçi nasıl alacak orasını bilemiyorum. Mal bu kadar çok para kazandırmıyor ne yazık ki. Eskiden bir alet alırken pek düşünmezdik. Şuan ben kendi açımdan nasıl alırız diye düşünüyorum. Gelire bakıyorum, alete bakıyorum, yaptığı işe bakıyorum. Öyle düşüncede kalıyor. Sıfırdan çok ikinci el uygun alet bakar oldu çiftçi ne yazık ki. Lüks müks aramıyor artık. İşimi öte beri görsün kafasında ne yazık ki...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="alipasalierkan, post: 1445908, member: 6"] Bu sene fuara katılımcı firmalar baya sağlam gelmiş gibi duruyor. Ar-ge yapan firmalar var. Traktörlerde yerlilerde yeni seriler var. Bir tek Tümosan' da yok yenilik sanırım. O da anavatanında fuara neden bu kadar zayıf katılmış anlamak güç. Diğer yandan fuar katılımcı firmaları yoğun, katılımcı da yoğun olur. Ama bu paralara bu makinaları çiftçi nasıl alacak orasını bilemiyorum. Mal bu kadar çok para kazandırmıyor ne yazık ki. Eskiden bir alet alırken pek düşünmezdik. Şuan ben kendi açımdan nasıl alırız diye düşünüyorum. Gelire bakıyorum, alete bakıyorum, yaptığı işe bakıyorum. Öyle düşüncede kalıyor. Sıfırdan çok ikinci el uygun alet bakar oldu çiftçi ne yazık ki. Lüks müks aramıyor artık. İşimi öte beri görsün kafasında ne yazık ki... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
2023 Konya Tarım Fuarı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt