PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
2023 Hububat Fiyat Tahminleriniz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="toztoprak" data-source="post: 1449479" data-attributes="member: 59451"><p>Kentleşen nüfus içinde çiftçilerin gözden uzak kalmaları, tüketime sunulan ürünlerde çiftçinin ne kadar çok emeği olduğunu tüketiciye unutturmuş, tüketici sadece ürün ucuz olunca mutlu olduğu için, yönetimler gıda ucuz olsunda ithal olsun halkın gönlünü kazanayım oy kaybım olmasın mantığından öteye geçemeyerek, tarımda politika üretmeden tarımsal üretimde çarpıklığa ve ithalat ihracatta getir götürcülere göz yummuş olabilir, yani tersanenize girilmiş malı götüren götürmüş, tersaneniz atıl kalmış dış etkilerden artık toparlayamaz durumda lakin kimin umurunda.</p><p></p><p> Buna rağmen ilçe ve kırsal mahallelerdeki seçim sonuçlarını tek tek açılan sandıkları incelediğimde, rakamlara verilen oylara baktığımda malesef kırsalda oy verenler neyi değerlendirdi oy kullandı anlamış değilim, kırsaldakilerin algılara kapılmaya bu kadar müsait bir kitle olacağını düşünmemiştim ama insanların algıyla yönetildiği gerçeğinide düşününce, kırsal insanının algısının çok daha kolay değiştirildiğini düşünmeye başladım, sonuçlara gerçekten inanamıyorum.</p><p></p><p> Her şey çok açık, ne fiyatı, neyin fiyatı?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="toztoprak, post: 1449479, member: 59451"] Kentleşen nüfus içinde çiftçilerin gözden uzak kalmaları, tüketime sunulan ürünlerde çiftçinin ne kadar çok emeği olduğunu tüketiciye unutturmuş, tüketici sadece ürün ucuz olunca mutlu olduğu için, yönetimler gıda ucuz olsunda ithal olsun halkın gönlünü kazanayım oy kaybım olmasın mantığından öteye geçemeyerek, tarımda politika üretmeden tarımsal üretimde çarpıklığa ve ithalat ihracatta getir götürcülere göz yummuş olabilir, yani tersanenize girilmiş malı götüren götürmüş, tersaneniz atıl kalmış dış etkilerden artık toparlayamaz durumda lakin kimin umurunda. Buna rağmen ilçe ve kırsal mahallelerdeki seçim sonuçlarını tek tek açılan sandıkları incelediğimde, rakamlara verilen oylara baktığımda malesef kırsalda oy verenler neyi değerlendirdi oy kullandı anlamış değilim, kırsaldakilerin algılara kapılmaya bu kadar müsait bir kitle olacağını düşünmemiştim ama insanların algıyla yönetildiği gerçeğinide düşününce, kırsal insanının algısının çok daha kolay değiştirildiğini düşünmeye başladım, sonuçlara gerçekten inanamıyorum. Her şey çok açık, ne fiyatı, neyin fiyatı? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
2023 Hububat Fiyat Tahminleriniz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt