PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
2023 de (6 şubat) , büyük deprem felaketi, geçmiş olsun
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="filizma" data-source="post: 1444167" data-attributes="member: 90279"><p>bizler Balıkesirde yaşıyoruz,eşim görevli olarak Osmaniyeye gitti ilkgünden beri orada çalışıyor,sanırım Antakyaya geçecekler,döndüğünde nasıl bir enkaz olarak dönecek tahmin bile edemiyorum.ailemizElbistanda,</p><p>annemler Elbistanın yarısının yıkıldığını söylüyorlar,çok fazla hasarlı bina olduğunu söylüyorlar.Köydeki eve sığındılar fakat köydeki evlerinde çoğu yıkılmış.</p><p>kar yağışı olduğundan dolayı çok soğuk ve enkaz çalışmalarını engelliyor,Antepte,Urfada,Adanada,Malatyada,Osmaniyede ,Hatayda akrabalarımız var,çok kötü..Başka illere gidebilme imkanı olsa dahi enkaz altında komşusu,anası babası evladı olduğu için memleketlerini kimse terketmek istemiyor.can pazarı heryerde Rabbim kolaylık versin.çalışmalara katılanlara güç kuvvet versin.</p><p></p><p>bizler sıcak evlerimizde oturmaya utanıyoruz.hırsız çeteleri sokaklara dökülmeye başlamış.insanlar cenazelerini götürecek araç bulamıyor.kimi evladını bulamıyor.içecek su bulamıyor,barınacak yer bulamıyor,ayağına giyecek çorap bulamıyor ayakkabı şurda dursun.3 gündür UYUYAMIYORUM.insan gerçekten kepçe olmak istermiydi istiyormuş.</p><p>gün birlik olma günüdür Rabbim yardım etsin,Çalışanlara güç kuvvet versin,Göçük altındakilere dışarıda bekleyenlere sabır versin,</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="filizma, post: 1444167, member: 90279"] bizler Balıkesirde yaşıyoruz,eşim görevli olarak Osmaniyeye gitti ilkgünden beri orada çalışıyor,sanırım Antakyaya geçecekler,döndüğünde nasıl bir enkaz olarak dönecek tahmin bile edemiyorum.ailemizElbistanda, annemler Elbistanın yarısının yıkıldığını söylüyorlar,çok fazla hasarlı bina olduğunu söylüyorlar.Köydeki eve sığındılar fakat köydeki evlerinde çoğu yıkılmış. kar yağışı olduğundan dolayı çok soğuk ve enkaz çalışmalarını engelliyor,Antepte,Urfada,Adanada,Malatyada,Osmaniyede ,Hatayda akrabalarımız var,çok kötü..Başka illere gidebilme imkanı olsa dahi enkaz altında komşusu,anası babası evladı olduğu için memleketlerini kimse terketmek istemiyor.can pazarı heryerde Rabbim kolaylık versin.çalışmalara katılanlara güç kuvvet versin. bizler sıcak evlerimizde oturmaya utanıyoruz.hırsız çeteleri sokaklara dökülmeye başlamış.insanlar cenazelerini götürecek araç bulamıyor.kimi evladını bulamıyor.içecek su bulamıyor,barınacak yer bulamıyor,ayağına giyecek çorap bulamıyor ayakkabı şurda dursun.3 gündür UYUYAMIYORUM.insan gerçekten kepçe olmak istermiydi istiyormuş. gün birlik olma günüdür Rabbim yardım etsin,Çalışanlara güç kuvvet versin,Göçük altındakilere dışarıda bekleyenlere sabır versin, [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
2023 de (6 şubat) , büyük deprem felaketi, geçmiş olsun
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt