PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
2023 de (6 şubat) , büyük deprem felaketi, geçmiş olsun
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Cotyarî Evîne" data-source="post: 1444163" data-attributes="member: 96861"><p>Ben hayatımda böyle bir şiddetli sarsıntı görmedim. Adıyaman’ın Kahta ilçesinde yakalandım. Binanın içindesin kendi kendi diyorsun, aşağı ininceye kadar bina zaten çöker hem içerdekiler çıkmadı ne yapmam lazım. Tam da bu şekilde bir arkadaşım ailesiyle birlikte aşağı iniyor ama kızı yok, binaya tekrar giriyor ve enkazda kızına sarılı bir şekilde çıkarılıyor. </p><p></p><p>Deprem öldürmez</p><p>Bina öldürmez</p><p>Kötü yöneticiler ve para kazanmak uğruna birbirleriyle yarışa giren vicdan yoksunu insanlar öldürü. </p><p></p><p>1999 depreme olmuş iktidara gelmişsin deprem için ne yaptın? Tam tersine katlar arttı sağlam olmayan çarpık yapılaşmalar çoğaldı ve üstüne de böyle felaketler oldu. </p><p>Buna da kader denildi yine suçlu doğa oldu yaratıcı oldu ama kendileri oralı bile olmadı.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Cotyarî Evîne, post: 1444163, member: 96861"] Ben hayatımda böyle bir şiddetli sarsıntı görmedim. Adıyaman’ın Kahta ilçesinde yakalandım. Binanın içindesin kendi kendi diyorsun, aşağı ininceye kadar bina zaten çöker hem içerdekiler çıkmadı ne yapmam lazım. Tam da bu şekilde bir arkadaşım ailesiyle birlikte aşağı iniyor ama kızı yok, binaya tekrar giriyor ve enkazda kızına sarılı bir şekilde çıkarılıyor. Deprem öldürmez Bina öldürmez Kötü yöneticiler ve para kazanmak uğruna birbirleriyle yarışa giren vicdan yoksunu insanlar öldürü. 1999 depreme olmuş iktidara gelmişsin deprem için ne yaptın? Tam tersine katlar arttı sağlam olmayan çarpık yapılaşmalar çoğaldı ve üstüne de böyle felaketler oldu. Buna da kader denildi yine suçlu doğa oldu yaratıcı oldu ama kendileri oralı bile olmadı. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
2023 de (6 şubat) , büyük deprem felaketi, geçmiş olsun
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt