PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Mısır
2023 Abd Mısır verim Yarışması
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="pyrzmc" data-source="post: 1457119" data-attributes="member: 77792"><p>Bence verim yağış ve sulamaya bağlı da olsa topraktaki micro organizmalar verime direk etki eder biz bu konuyu humik asitler ve stres alıcı fulvik asitler ile atlıyoruz gibi geliyor. En büyük hatamız toprak canlı olmasada içinde olan organizmaları unutuyoruz açık açık söylüyorum bakteri ve organizmalar çok önemli 6 aydır bir iş düşünüyorum eğer daha önce şelatlama yapığım humik asitimi başarılıda oldum becerebilirsem kafamda olanları sizlere özel bir karışım önere bilirim ücretli sektörden nefes alabilirsem deneylerimi saksı içinde yapacağım ph metrem iyi kötü düzeneklerim de var bir kaç hammadde ile biraz kafa yorarak birşeyler bulacağım bunu da size iletmek için çabalamak isterim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="pyrzmc, post: 1457119, member: 77792"] Bence verim yağış ve sulamaya bağlı da olsa topraktaki micro organizmalar verime direk etki eder biz bu konuyu humik asitler ve stres alıcı fulvik asitler ile atlıyoruz gibi geliyor. En büyük hatamız toprak canlı olmasada içinde olan organizmaları unutuyoruz açık açık söylüyorum bakteri ve organizmalar çok önemli 6 aydır bir iş düşünüyorum eğer daha önce şelatlama yapığım humik asitimi başarılıda oldum becerebilirsem kafamda olanları sizlere özel bir karışım önere bilirim ücretli sektörden nefes alabilirsem deneylerimi saksı içinde yapacağım ph metrem iyi kötü düzeneklerim de var bir kaç hammadde ile biraz kafa yorarak birşeyler bulacağım bunu da size iletmek için çabalamak isterim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Mısır
2023 Abd Mısır verim Yarışması
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt