PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
2022 mazot gübre desteği
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="toztoprak" data-source="post: 1440511" data-attributes="member: 59451"><p>İnternet bankacılığından başvuru yapılııyor dediler, bende telefondan girdim, bankanın uygulamasında krediler bölümüne tıkladım, en altta hububat destekleme avans kredisi başvurusuna tıkladım, anında çıkan sayfada tamam işaretlememi isteyen ekran çıktı, fakat arka planda askıda yazan destekleme miktarı yazıyordu, tamam a işaretlemeden uygulamadan çıktım, böylece başvuru yapmamış oldum, başvuruyu telefondan bankanın uygulamasından yaparsanız arka plana dikkat edin, rakam orada yazıyor.</p><p></p><p> Ama tabi bu iş benim tahmin ettiğim noktaya varabilir, ben taahhütname yaparsam, onaylarsam eğer devletin destekleme birimiyle benim arama banka giriyor, ne uygulayacağını bilmediğim, neyi nasıl yaptığının hesabını verip vermeyeceğini bilmediğim bankaya yetki veriyorum taahhüt veriyorum, son derece yanlış geliyor bu iş bana, binlerce hesaba nasıl ne yapacak merak ediyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="toztoprak, post: 1440511, member: 59451"] İnternet bankacılığından başvuru yapılııyor dediler, bende telefondan girdim, bankanın uygulamasında krediler bölümüne tıkladım, en altta hububat destekleme avans kredisi başvurusuna tıkladım, anında çıkan sayfada tamam işaretlememi isteyen ekran çıktı, fakat arka planda askıda yazan destekleme miktarı yazıyordu, tamam a işaretlemeden uygulamadan çıktım, böylece başvuru yapmamış oldum, başvuruyu telefondan bankanın uygulamasından yaparsanız arka plana dikkat edin, rakam orada yazıyor. Ama tabi bu iş benim tahmin ettiğim noktaya varabilir, ben taahhütname yaparsam, onaylarsam eğer devletin destekleme birimiyle benim arama banka giriyor, ne uygulayacağını bilmediğim, neyi nasıl yaptığının hesabını verip vermeyeceğini bilmediğim bankaya yetki veriyorum taahhüt veriyorum, son derece yanlış geliyor bu iş bana, binlerce hesaba nasıl ne yapacak merak ediyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
2022 mazot gübre desteği
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt