PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
2022 mazot gübre desteği
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Mustafaşahin" data-source="post: 1439403" data-attributes="member: 81902"><p>Kasada para yok ödenek 2022 de yok 2023 yulına sallamışlat seçimde parayı kullanırlar ziraat bankasına topu attılar oda zarar yazar hazined2n vergi ile ödenir ben dün kullandım başak kart anlaşmalı petrol ofisinden çektim yıllardır kullandığım normal ziraat bankası kartını tanıtmıştım onunla çektim 2021 de harcadığım mazotu 2023 te alacaz desteğini saçmalık bana bunu indirimli kırsal mazotu ver gelen iktidar eski düzene geçecek çiftçiden umarım ötv vs kaldırırlar düşükten alır malımızı alırken bahane üretip üç kuruş almaya çalılıyorlar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafaşahin, post: 1439403, member: 81902"] Kasada para yok ödenek 2022 de yok 2023 yulına sallamışlat seçimde parayı kullanırlar ziraat bankasına topu attılar oda zarar yazar hazined2n vergi ile ödenir ben dün kullandım başak kart anlaşmalı petrol ofisinden çektim yıllardır kullandığım normal ziraat bankası kartını tanıtmıştım onunla çektim 2021 de harcadığım mazotu 2023 te alacaz desteğini saçmalık bana bunu indirimli kırsal mazotu ver gelen iktidar eski düzene geçecek çiftçiden umarım ötv vs kaldırırlar düşükten alır malımızı alırken bahane üretip üç kuruş almaya çalılıyorlar [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
2022 mazot gübre desteği
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt