PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
2022 mazot gübre desteği
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="toztoprak" data-source="post: 1439225" data-attributes="member: 59451"><p>bu desteği almanız için devletin sizi tanıması lazım, ama ben sizi tanımıyorum ziraat bankası ve anlaştığı işyerini tanıyorum, onlardan alışveriş yaparsanız bu desteği kullanabilirsiniz çünkü parayı sadece bu ikili benden çekip alabilir siz alamazsınız diyor açık açık.</p><p></p><p>sistem oturduğunda uzun yıllar sonra bu ikilinin bir tarafı banka olmaya devam edecek ama diğeri global devler olacak bir şekilde.</p><p></p><p>mesele bundan ibaret, fakat kötü bir sistem.</p><p></p><p>devlet beni tanısın, bana desteği versin, bende ona mazotun faturasını verem yada barkodlu gübre almışım onun faturasını vereyim çok zor değil, neden banka ve anlaştığı işyerini tanıyacak onlara güvenerek bana destek verecek çok mantıksız. Ama tabi bu dediğim gibi ileride olacakların altyapısı, çok net çok açık.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="toztoprak, post: 1439225, member: 59451"] bu desteği almanız için devletin sizi tanıması lazım, ama ben sizi tanımıyorum ziraat bankası ve anlaştığı işyerini tanıyorum, onlardan alışveriş yaparsanız bu desteği kullanabilirsiniz çünkü parayı sadece bu ikili benden çekip alabilir siz alamazsınız diyor açık açık. sistem oturduğunda uzun yıllar sonra bu ikilinin bir tarafı banka olmaya devam edecek ama diğeri global devler olacak bir şekilde. mesele bundan ibaret, fakat kötü bir sistem. devlet beni tanısın, bana desteği versin, bende ona mazotun faturasını verem yada barkodlu gübre almışım onun faturasını vereyim çok zor değil, neden banka ve anlaştığı işyerini tanıyacak onlara güvenerek bana destek verecek çok mantıksız. Ama tabi bu dediğim gibi ileride olacakların altyapısı, çok net çok açık. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
2022 mazot gübre desteği
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt