İyi Akşamlar az önce Tarımdan Haber sayfasında Gemlik Gübrenin 20 Ekim 2022 de indirim yapacağını okudum konuyu haberi duyan var mıdır
Abi konuyla alakası yok ama novatec gübre kullanmıştın galiba arpa ve buğdayda memnun kaldın mıİyi Akşamlar az önce Tarımdan Haber sayfasında Gemlik Gübrenin 20 Ekim 2022 de indirim yapacağını okudum konuyu haberi duyan var mıdır
Üst gübre olarak kullanıyorum ciddi fark gözlemliyorum ama kaplamalı ürelerin hepsi güzelAbi konuyla alakası yok ama novatec gübre kullanmıştın galiba arpa ve buğdayda memnun kaldın mı
Anladım novatec biraz daha farklı gibime geldi çünkü dmpp kaplıÜst gübre olarak kullanıyorum ciddi fark gözlemliyorum ama kaplamalı ürelerin hepsi güzel
Nereden aldınız Bayii mi kooperatif mi?Toros 20.20.0 taban gübresinin çuvalını 580 liraya aldık bugün. Daha da düşebilir mi düşebilir ama yükseledebilir. 90 çuvalımızı aldık hayırlısı.
Bu fiyata gerçekten çok ıyı sankiToros 20.20.0 taban gübresinin çuvalını 580 liraya aldık bugün. Daha da düşebilir mi düşebilir ama yükseledebilir. 90 çuvalımızı aldık hayırlısı.
Her zaman gübre aldığımız bayiden aldık.Nereden aldınız Bayii mi kooperatif mi?
Fiyatın nereye gideceğini gerçekten kimse bilmiyor. Borsa gibi olmuş.Bu fiyata gerçekten çok ıyı sanki