PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
2021’de aldığımız ilaç fiyatlarını paylaşalım.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="MASAY" data-source="post: 1375152" data-attributes="member: 73494"><p>Şimdi kardeş priaxor kullananlar ile konusmalarimda genel izlenim opera kadar bitkiye katki sağlamadigi yönünde. ...fakat ben şu sonuca vardim..operadaki strobin maddesi 85 gram ..kullanim dozaji 200 gram tavsiye ediliyor..yani 85x200 = 17 000 gibi bir rakam yapıyor. .şimdi gelelim priaxor a...bundaki strobin maddesi icerik olarak opera ile ayni madde fakat strobin maddesi bunda </p><p> 150 gram kullanılmış ama 75 gram dozaj tavsiye ediliyor. Yani 150x75= 11250 </p><p>Yani operadaki bitkiye düşen strobin 17000 iken priaxor da 11250...</p><p>Sonuc olarak işte efendim opera kadar verimde faydasini göremiyoruz operanin teknolojisi farkli gibi yorumlari bu sonucun çürüttügunu artik düşünmeye basladim..ama eğer priaxor i en az 110 gram gelecek şekilde kullanılırsa operadaki strobin madde 17000 e en yakin hale gelmiş oluyor. Yani benim fikrim operadaki verim katkısı eger priaxor da da görülmek isteniyorsa en az 110 gram kullanilmali diye düşünüyorum. .Bu sadece benim tespitim yanlis eksik olabilir. Uzman arkadaşlardan yorum alabiliriz....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MASAY, post: 1375152, member: 73494"] Şimdi kardeş priaxor kullananlar ile konusmalarimda genel izlenim opera kadar bitkiye katki sağlamadigi yönünde. ...fakat ben şu sonuca vardim..operadaki strobin maddesi 85 gram ..kullanim dozaji 200 gram tavsiye ediliyor..yani 85x200 = 17 000 gibi bir rakam yapıyor. .şimdi gelelim priaxor a...bundaki strobin maddesi icerik olarak opera ile ayni madde fakat strobin maddesi bunda 150 gram kullanılmış ama 75 gram dozaj tavsiye ediliyor. Yani 150x75= 11250 Yani operadaki bitkiye düşen strobin 17000 iken priaxor da 11250... Sonuc olarak işte efendim opera kadar verimde faydasini göremiyoruz operanin teknolojisi farkli gibi yorumlari bu sonucun çürüttügunu artik düşünmeye basladim..ama eğer priaxor i en az 110 gram gelecek şekilde kullanılırsa operadaki strobin madde 17000 e en yakin hale gelmiş oluyor. Yani benim fikrim operadaki verim katkısı eger priaxor da da görülmek isteniyorsa en az 110 gram kullanilmali diye düşünüyorum. .Bu sadece benim tespitim yanlis eksik olabilir. Uzman arkadaşlardan yorum alabiliriz.... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
2021’de aldığımız ilaç fiyatlarını paylaşalım.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt