Sağolasın teşekkürlerKolay gelsin. Bereketli olsun.
Sağol cemal kardasimKolay gelsin bereketli olsun abi
Sağolasın topragim inşallah herkes için bereketli bir yıl olur buğdaylarda baz-ı bölgelerde problem var harmanlı tarafında bozuk ben haskovo mineralni bani de yim herzaman beklerim buyur gel görüşürüzToprağım kolay gelsin, bereketli olsun.
2 hf önce Plovdiv' e giderken yol kenarında gördüğüm ayçiçekler daha yeni yeni çıkıyordu, ancak buğdayları çok iyi görmedim, seyrek ve boyları oldukça kısaydı.
Maşallah sen ilaca başlamışsın. Belki seni de ziyarete geliriz bir gün. Haskova nın köylerinde miydin?
Sağolasın topragim inşallah herkes için bereketli bir yıl olur buğdaylarda baz-ı bölgelerde problem var harmanlı tarafında bozuk ben haskovo mineralni bani de yim herzaman beklerim buyur gel görüşürüz
Sağolasın topragim inşallah herkes için bereketli bir yıl olur buğdaylarda baz-ı bölgelerde problem var harmanlı tarafında bozuk ben haskovo mineralni bani de yim herzaman beklerim buyur gel görüşürüz
Turkiyeden birçok köy ilçe şehir ile kardeş oldu buyur gel beklerimMineralni bani ile bizim köy kardeş oldu 2 yıl önce bende gelip görmek istiyorum.