Sağolasın teşekkürler Allah herkesin gönlüne göre versinBereketli olsun. Keşke çerezliği de böyle biçebilsek..
Sağolasın topragim 7.40 biçiyorBereketli olsun biçerin tablası diğerlerine göre daha büyük gbi
Sağolasın teşekkürler şuan 300 üstü veren yerde var tarla içinde 220 civarında veren yerde var sonunda kantar da belli olacak bakalım hayırlısıBereketli olsun.Verim ve yağ oranı netleşince bizimle paylaşabilir misiniz?
Sağolasın dostum teşekkürler burda farklı bir isim de var içerik aynı olur inşallah nasıl ulaştırabilirim onu düşünüyorumBereketli olsun .bol kazançlar. Çocuğun ilacını bulmuşsunuz.inşallah ulaştırabilir siniz.
Sınırdan geçmesinde sorun yok gümrük çok yoğun en az 12 saat bekleniyor almancilar geri dönüş yapıyor o yüzden benim de en az 3 4 gün isim var yoksa kendim Edirne ye getiririmSınırdan geçmesimi problem
abı artık biçiliyo çerezlikde hiç bi sorun yok bizim burda komsu koylerde bıcıldı aynı patoz gıbı cıkardı bıraz yavas gıdıyı onda sadece o kadar biçerin içini ayarlıyolar özel bi elegi var o kadarBereketli olsun. Keşke çerezliği de böyle biçebilsek..