Bereketli olsun Allah geri kalanında kolaylıklar ihsan eylesin pancarın en kolayı ekmedim[emoji3][emoji3]Bu yılki pancar ekilişimiz tamamlandı elhamdülillah.
Ekli dosyayı görüntüle 25622Ekli dosyayı görüntüle 25623Ekli dosyayı görüntüle 25624
Amin. Serenada ektik abi, 40 dekar. Ben ilk defa ekiyorum. İnşallah beceririz.Bereketli olsun Allah geri kalanında kolaylıklar ihsan eylesin pancarın en kolayı ekmedim[emoji3][emoji3]
Bizde yakında başlarız hazırlık ve ekime kaç dönüm ektiniz cinsi ne
Takildigin yer olursa elimden geldigimce yardımcı olurum benimde 5 yılım olacakAmin. Serenada ektik abi, 40 dekar. Ben ilk defa ekiyorum. İnşallah beceririz.
Peyraminmi sarı tahin gibi rengi var sarı 5 litrelik bidonda 2 tırmık ve bir sürgü iyi olması gereken ne kadar düzgün ve dengeli olursa o kadar homojen çıkış yaparTaban ilacı pahalı bi ilaç attırdılar adını hatırlayınca yazarım. Dekara 51 liralık bir litre atılıyor. Fakat ilaçtan sonra 2 tırmık 1 sürgü çekmek zorunda kaldık, inşallah ilacın etkisine zarar olmaz
Evet tahin gibi 5 litre doğru.Peyraminmi sarı tahin gibi rengi var sarı 5 litrelik bidonda 2 tırmık ve bir sürgü iyi olması gereken ne kadar düzgün ve dengeli olursa o kadar homojen çıkış yapar
Amin sağolun. Sıra üstü 8 cm. Tekleme yapıcaz. Malesef havalı mibzer yoktu ve çivt tohum düşen yerler oldu. İnşallah çok olmaz. En zoru insan işçiliği..bereketli olsun kaç cm aralıkla ektınız