Bu sene bizim hepsi kepir ve kurak ta ayçiçekler104 ten 2 yıl önce ektim fiyatı da uygundu kumsal bir tarla vardı 95 dönüm çok çabuk gelişti memnun kalmıştım
Ben büyük ihtimal kobra ile hazırlıcam yerleri sürülmeyenleri 4 5 kobra da müthiş olurBu yıl yağışlı geçeceği ni söyledi ler Trakya bölgesi için Bulgarda meteoroloji uzmanları bende uzun dönem e bakıyorum 2 3 açık sonra yağmur haziran ayına kadar hep böyle gösteriyor hayırlısiyla ekebilsek
Sygenta sumiko 278 leva idi onunda düşürdüler tek fiyat 265 e aldim oda 135 Euro civarında yapıyorMerhabalar 113 fiyatı ne kadar orada ? Biz de almayı düşünüyoruz bu sene ekmek için bir kaç yıldır 121 ve 119 ekiyoruz Trakya’da çok memnunuz 270 kg kadar kuruda verimi var 119un 45-47 yağ oranı ile saattık.
Hayır merkez inece beldesine bağlıBence de olur yer kumsalsa olur ben potinger le hazırladım 2 yıl önce gayet iyi olmustu ulukonak köyü nereye bağlı Kofçaz tarafindamiydi
Sygenta sumiko 278 leva idi onunda düşürdüler tek fiyat 265 e aldim oda 135 Euro civarında yapıyor
Edirne Süloğlu dan ama Bulgaristan da ektim sumiko çeşidini birkaç fotoğraf atayım bunlar sumikoedirnenin neresindeniz acaba? syngentar bölge sorumlusuyum sumiko tohumlarını görmek isterim
Evet sadece bu sygenta seyrek çıktı Ekim sıklığı aynı Pioneer olan yerler iyiÇiçek çok güzel ama seyrek.