Bu sene ofis açılır mı? Buğday taban fiyat nekadar olur fikri olan var mı?
Yozgat civarında son 3 4 senenin en iyi buğdayı şuan tarlada. Açıkçası iç anadoluda gelişim geriliği olduğunu zannetmiyorum.Bence açılır acilmasa bile buğday prim yapar diye düşünüyorum. İç Anadoluda buğdayın gelişimi geri, çıkış kaybı var, don zararı var. Var oğlu var bunlar da rekolte düşüklüğüne sebep olur ve fiyatı yukarı çeker fikrindeyim. İnşallah bakanlık çiftçiyi koruyacak hamlelerde bulunur yoksa çiftçinin hali duman olur
Yozgat civarında son 3 4 senenin en iyi buğdayı şuan tarlada. Açıkçası iç anadoluda gelişim geriliği olduğunu zannetmiyorum.
Rusyadan bugday italatı vergisi devam etse (%130 vergi ) belki bi nebze fiyatlar tatminkar olabilirdi . ama dünkü görüşmede yeniden eski düzene dönüldüğü yazıyor tarımla ilgili sitelerde.
Muzaffer hocam inanki çiftcinin cenaze namazı kılınalı baya oldu bence .O zaman buyurun cenaze namazına...
Muzaffer hocam inanki çiftcinin cenaze namazı kılınalı baya oldu bence .
Şöyle bi kırşehir nevşehir sivas taraflarına bakmani tavsiye ederim İç Anadolu Yozgattan ibaret değil. Ayrıca Yozgatın da sarıkaya, Boğazlıyan yenifakılı ilcelerinin sulanmayan tarlalarının çoğu ala bula çıkmış ve hala toprağı kapatmamış özellikle Kayseriden gelirken bakılırsa dsha açıklayıcı olur.Sizin buğdayınız çok iyiyse ne mutlu Allah bereketini versin
2 mayısta 14.20 proteinli buğday 1030 liradan satıldı ofis açılırsa 970 980 taban fiyat bekliyorum