PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
2013-2104 buğday resimleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="unsal" data-source="post: 781708" data-attributes="member: 26025"><p><strong>Ynt: 2013-2104 buğday resimleri</strong></p><p></p><p>Ömer bey bu hidrant olayında durum su 100 mt de bir hidrantınız var 100 mt de hidranttan pivota su besleme borusu 200 mt eder 200 mt de bir degisim gerekir soru su siz bitkiye ne kadar su verecekseniz vereceginiz sure sizin bu 200 mt yi alma suresi ile baglantılı ben arastırıken abd li çiftçilere sormustum benim tarla dikdortgen lineer uygun sonucta adamın bana dedigi su benimde lineer pivotlarım vardı bir gece yarısı camurun içinde hidrantın basında pivotun gelmesini bekliyordum kendi kendime dusundum 100 bin usd para harcadım buna ragmen geceyarısı camurun içinde boruyu. degiştirmeyi bekliyorum dedim tamam ını center pivota dondum demişti. Ben yaz calıstırken 2 defa teker camura saplandı onun dısında 2 ay boyunca işçinin yaptıgı gubre tankına 10 torba gubre boslatmaktı. Makinaya ellerini bile surmediler</p><p>Lineer</p><p>N diger sıkıntısı tarla eğimi %3-4 u gecmeyecek center pivotta %10 luk egimde bile calıyor birde aynı metre linner center pivota gore yaklasık %40 daha pahalı</p><p></p><p>Üçgrm bit tarlada ne yaparsnız yapın pivot cok mantıklı degil yapılan yatırım pahalı kacıyor bendede 96 dekar ucgen parca var ne yagmurlama cok duzgun ne ekim mantıklı surekli makas oluyor trakyütor donusu fazla ivir zıvır eger toprak altı yapıp randıman alırsam ileride dusunuyorum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="unsal, post: 781708, member: 26025"] [b]Ynt: 2013-2104 buğday resimleri[/b] Ömer bey bu hidrant olayında durum su 100 mt de bir hidrantınız var 100 mt de hidranttan pivota su besleme borusu 200 mt eder 200 mt de bir degisim gerekir soru su siz bitkiye ne kadar su verecekseniz vereceginiz sure sizin bu 200 mt yi alma suresi ile baglantılı ben arastırıken abd li çiftçilere sormustum benim tarla dikdortgen lineer uygun sonucta adamın bana dedigi su benimde lineer pivotlarım vardı bir gece yarısı camurun içinde hidrantın basında pivotun gelmesini bekliyordum kendi kendime dusundum 100 bin usd para harcadım buna ragmen geceyarısı camurun içinde boruyu. degiştirmeyi bekliyorum dedim tamam ını center pivota dondum demişti. Ben yaz calıstırken 2 defa teker camura saplandı onun dısında 2 ay boyunca işçinin yaptıgı gubre tankına 10 torba gubre boslatmaktı. Makinaya ellerini bile surmediler Lineer N diger sıkıntısı tarla eğimi %3-4 u gecmeyecek center pivotta %10 luk egimde bile calıyor birde aynı metre linner center pivota gore yaklasık %40 daha pahalı Üçgrm bit tarlada ne yaparsnız yapın pivot cok mantıklı degil yapılan yatırım pahalı kacıyor bendede 96 dekar ucgen parca var ne yagmurlama cok duzgun ne ekim mantıklı surekli makas oluyor trakyütor donusu fazla ivir zıvır eger toprak altı yapıp randıman alırsam ileride dusunuyorum [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
2013-2104 buğday resimleri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt