PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
2013-2104 buğday resimleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="unsal" data-source="post: 781595" data-attributes="member: 26025"><p><strong>Ynt: 2013-2104 buğday resimleri</strong></p><p></p><p>Teknik olarak uyar ama mesafeler onemli benim tarlanın eni 545 mt boyu 950 mt yarıcapı 271 metre olan center pivot aldım eni tam denk geldi buradaki onemli etken su miktarınız benim kuyum ancak bu yarı capta olan makinayı kurtarıyordu diyebilirsiiz eger en 600 mt olasaydı 300 mt lik makina yapardım ama ornek veriyorum 1500 kg verim yerine 1350 kg alırım mantıgyla hareket edebilirisniz</p><p>Yeraltı damla sulama normalyerustu damla sulama boruların yerin 30-40 cm asagısına 1 mt ara ile yerlestirlmesi olayı yer altına serdikten sonra iyi bir bakımla 10-15 yıl toprak altından kalıyor buradki olay derin surum yapamıyorsunuz yabancı otla kimsayal mucadele yapmanız gerekiyor eger cok kurak yerde iseniz çimlenme için yagmurlama yapmanız gerekeebilir. Benim ektigim ürünler bugday mısır pamuk ve soyafasulyesi 30 cm toprak altı 1 mt ara ile bugday için bile yeterli islatmayı sagladıgı soylendi toprak yapım killi tınlı toprak</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="unsal, post: 781595, member: 26025"] [b]Ynt: 2013-2104 buğday resimleri[/b] Teknik olarak uyar ama mesafeler onemli benim tarlanın eni 545 mt boyu 950 mt yarıcapı 271 metre olan center pivot aldım eni tam denk geldi buradaki onemli etken su miktarınız benim kuyum ancak bu yarı capta olan makinayı kurtarıyordu diyebilirsiiz eger en 600 mt olasaydı 300 mt lik makina yapardım ama ornek veriyorum 1500 kg verim yerine 1350 kg alırım mantıgyla hareket edebilirisniz Yeraltı damla sulama normalyerustu damla sulama boruların yerin 30-40 cm asagısına 1 mt ara ile yerlestirlmesi olayı yer altına serdikten sonra iyi bir bakımla 10-15 yıl toprak altından kalıyor buradki olay derin surum yapamıyorsunuz yabancı otla kimsayal mucadele yapmanız gerekiyor eger cok kurak yerde iseniz çimlenme için yagmurlama yapmanız gerekeebilir. Benim ektigim ürünler bugday mısır pamuk ve soyafasulyesi 30 cm toprak altı 1 mt ara ile bugday için bile yeterli islatmayı sagladıgı soylendi toprak yapım killi tınlı toprak [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
2013-2104 buğday resimleri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt