sağolmaşallah kolay gelsın
Kolay gele tezekleri nasıl eriteceksek
sağolun arkadaşlar kesekli olsun şimdi yanar kasım aralık ayındaki yağmurlarla dağılır tarla lar boş kalacak yansın diye sürüyoruz şimdiabi bi sulayıp sürseniz böyle kesekli olmazdı sanırım
tşkler..
bizim burda ekin harman kalmadı bitti size kolay gelsinpaylaşım için teşekkürler ramazan abi biz daha yeni başladık biçimler sen sürmeye başlamışsın maşallah
yakıtını ölçmedim ama 2.5 dekarda 5 6 litre arasında değişir yakıtlarıKolay gele kuraktada anızları devirmek traktörlere baya yaktırmıştır.Paylaşıma tşk.
pulluklar tm nin 6 lı 12 inç L 95 in 5 li 14 inç normalde kolay kolay L 95 e pulluk takmazdık ama malum ramazan ayında yanlız olmuyor çiftpullukları kaç inç abi ...kolay gelsin zor iş hele ramazan ayında ise sürüm....
ben kendimi bildim bileli hep harmandan sonra süreriz tarlaları faydası olur başka sürdüğüm bi tarla vardı tarla otlanmaya başlamış mecburen sürecen tarla yanıyor köklü otları geriletiyorgüzel paylaşım.kolay gelsin erken sürmenin gerçekten faydası oluyor keşke yağmur yağsa da bizde sürebilsek.