PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
20 temel üründe Fiyat Sabitleme gelecekmiş
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Aykt_Alprsln" data-source="post: 1427138" data-attributes="member: 76777"><p>Sevgili kardeşlerim biliyorum burası bir tarım formu fakat fazla uzatmadan bir kaç kelam etmek isterim.</p><p>Belki yazdıklarımdan memnun olmayan kardeşlerimiz olabilir.</p><p>Ama</p><p>[ATTACH=full]69019[/ATTACH]</p><p>Yazdıklarımdan memnun kalanlarda olacaktır vede yazdıklarımı kimsenin bilmediğinide itham etmiyorum kimse yanlış anlamasın.</p><p>Islam bir odada veya tek başına dağ başında yaşanan bir din değildir hepimizin bildiği üzere hayatımızın her alanında olması gerektiği gibi bu formda da olmamasını gerektirecek bir sakınca var mıdır bilmiyorum fakat herkes düşüncesini yazıyor bende belirtmek istedim. </p><p></p><p>Eğer söylediğiniz gibi bir düşünce veya bir oyun varsa bu milletin üzerinde ki buda kur 'an ve sünnette yahudi ve hıristiyanların hep çaba içerisinde olacağıda söylenmiştir.</p><p>Bu durumda bize birlik olmak düşer hep olması gerektiği gibi.</p><p>Ayrıca </p><p>"Gevşeklik göstermeyin, üzülmeyin; eğer inanmışsanız şüphesiz en üstün olan sizsiniz."(Ali Imran 139)</p><p>[ATTACH=full]69020[/ATTACH]</p><p>Söylediğim gibi doğru bulanlar olabilir yanlış bulanlar olabilir,gerekli gören olabilir gereksiz gören olabilir ama nihayetinde hepimiz müslümanız ben gerekli buldum.</p><p>Amacım riya değil Rabbim bizi riyadan,kâfir ve münafıkların bu denli oyunlarından muhafaza ve ferasetli birer müslüman olmayı nasib eylesin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Aykt_Alprsln, post: 1427138, member: 76777"] Sevgili kardeşlerim biliyorum burası bir tarım formu fakat fazla uzatmadan bir kaç kelam etmek isterim. Belki yazdıklarımdan memnun olmayan kardeşlerimiz olabilir. Ama [ATTACH type="full"]69019[/ATTACH] Yazdıklarımdan memnun kalanlarda olacaktır vede yazdıklarımı kimsenin bilmediğinide itham etmiyorum kimse yanlış anlamasın. Islam bir odada veya tek başına dağ başında yaşanan bir din değildir hepimizin bildiği üzere hayatımızın her alanında olması gerektiği gibi bu formda da olmamasını gerektirecek bir sakınca var mıdır bilmiyorum fakat herkes düşüncesini yazıyor bende belirtmek istedim. Eğer söylediğiniz gibi bir düşünce veya bir oyun varsa bu milletin üzerinde ki buda kur 'an ve sünnette yahudi ve hıristiyanların hep çaba içerisinde olacağıda söylenmiştir. Bu durumda bize birlik olmak düşer hep olması gerektiği gibi. Ayrıca "Gevşeklik göstermeyin, üzülmeyin; eğer inanmışsanız şüphesiz en üstün olan sizsiniz."(Ali Imran 139) [ATTACH type="full"]69020[/ATTACH] Söylediğim gibi doğru bulanlar olabilir yanlış bulanlar olabilir,gerekli gören olabilir gereksiz gören olabilir ama nihayetinde hepimiz müslümanız ben gerekli buldum. Amacım riya değil Rabbim bizi riyadan,kâfir ve münafıkların bu denli oyunlarından muhafaza ve ferasetli birer müslüman olmayı nasib eylesin. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
20 temel üründe Fiyat Sabitleme gelecekmiş
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt