bu fotoları facedeki köyümüzün sitesine atmışım bizamanlar ordan aldım. geçen seneki dönem. ayçiçekleride bu yaz deil önceki yaz.
paylaşayım dedim buyrun şöle güzel bi fotoyla başlayayım
köyden bir foto
kış zamanı
bizim td65s ayçiçeğini patozdayken. makinayı çeviren tt55 çıkan ayçiçeğin romağına takılı olanda td85d
gene fasulye sulamaya gitmişm zuha-*-s
2katlı olup 4er camı olan bembeyaz ev bizim ev oluyo üst tarafında avlu dam fln var orası belli olmamış
kaveye yakacak odun getirmiştk bize die getmiştik köye varınca kaveye getirdimizi öğrenince hacıya verdim isyanıı
bugday ilaçlarken
kara burun piskopattır sicili bile var kocakarının bacanı koparıyodu grin-*-s
buda köyümüze 2km olan pelitözü göleti. şimdi çok daha deişti restarasyon yapıldı park yerleri fln asfalt vs. baya uğraşıldı. bu 2senelk foto
balyeler seksi çıkmış tds
73 balye
gene bugdaylar
gene ben yıkamıştım kız-*sw
buda dağın orlarda biyer köyün yıkarlarında.
emeğe saygı )))
paylaşayım dedim buyrun şöle güzel bi fotoyla başlayayım
köyden bir foto
kış zamanı
bizim td65s ayçiçeğini patozdayken. makinayı çeviren tt55 çıkan ayçiçeğin romağına takılı olanda td85d
gene fasulye sulamaya gitmişm zuha-*-s
2katlı olup 4er camı olan bembeyaz ev bizim ev oluyo üst tarafında avlu dam fln var orası belli olmamış
kaveye yakacak odun getirmiştk bize die getmiştik köye varınca kaveye getirdimizi öğrenince hacıya verdim isyanıı
bugday ilaçlarken
kara burun piskopattır sicili bile var kocakarının bacanı koparıyodu grin-*-s
buda köyümüze 2km olan pelitözü göleti. şimdi çok daha deişti restarasyon yapıldı park yerleri fln asfalt vs. baya uğraşıldı. bu 2senelk foto
balyeler seksi çıkmış tds
73 balye
gene bugdaylar
gene ben yıkamıştım kız-*sw
buda dağın orlarda biyer köyün yıkarlarında.
emeğe saygı )))