arkadaşlar bizim köyümüzde baraj var ve çok su var yani su sınırımız yok ama bizim tarlalarımız çok uzakta olduğu için buraları sulamıyoruz bende Emin Ünal ' ın bir paylaşımında uzaktaki tarlaya su getirerek sulama yaptıklarını görünce bizz niye yapamayalım diye düşündüm
ilk önce gölet ile tarla arası 2 km ve tarlanın boyu 1 km ben ilk baş tarlanın başına küçük bir göl yapmak istiyorum ve su kaybı olmaması için de altına naylon sermeyi planlıyorum göletten tarlamıza bir motor ile basıcaz tarlanın başındanda daha sonra tarlaya basıcaz sizce nasıl olur eğer böyle birşey yapar isem boru değiştirme ile 400 dekar tarlam sulanacak size küçük bir plan gönderiyorum
acaba bu iki santrüfüj saatte kaç lt mozot yakar ?
tarladaki hatlar nasıl olmalı ?
sizce bu iş mantıklımı ?
ilk önce gölet ile tarla arası 2 km ve tarlanın boyu 1 km ben ilk baş tarlanın başına küçük bir göl yapmak istiyorum ve su kaybı olmaması için de altına naylon sermeyi planlıyorum göletten tarlamıza bir motor ile basıcaz tarlanın başındanda daha sonra tarlaya basıcaz sizce nasıl olur eğer böyle birşey yapar isem boru değiştirme ile 400 dekar tarlam sulanacak size küçük bir plan gönderiyorum
acaba bu iki santrüfüj saatte kaç lt mozot yakar ?
tarladaki hatlar nasıl olmalı ?
sizce bu iş mantıklımı ?