PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Sulama Ekipmanları
2 KM MESAFEYE TOPRAK ALTI BORU DÖŞEME
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="necdetdemiral" data-source="post: 1467681" data-attributes="member: 86204"><p>ben tahmini hesapladım ama yinede bi pompa satıcısı ile görüşmeniz gerek. 120+30+140: 290 metre (140 sürtünme kaybı) 110 luk boru ile götürürsen 120 bg dalgıç lazım. en azda 26 kademe ( pompa verimi %70 olarak varsayılırsa) bu hesap saatte 80 ton suyu 2 km uzakta da alman için 50 ton istersen 80 beygirlik pompa ve 24 kademe gerekir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="necdetdemiral, post: 1467681, member: 86204"] ben tahmini hesapladım ama yinede bi pompa satıcısı ile görüşmeniz gerek. 120+30+140: 290 metre (140 sürtünme kaybı) 110 luk boru ile götürürsen 120 bg dalgıç lazım. en azda 26 kademe ( pompa verimi %70 olarak varsayılırsa) bu hesap saatte 80 ton suyu 2 km uzakta da alman için 50 ton istersen 80 beygirlik pompa ve 24 kademe gerekir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Sulama Ekipmanları
2 KM MESAFEYE TOPRAK ALTI BORU DÖŞEME
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt