Sayın Adminim Mustafa Bey kardeşim, mesela böyle bir başlık açıldığında, kişiler bu kurallara nasıl uyacak? Mesela ben muhalif biriyim, bu kurala nasıl uyacağım, Bu konuda neler yapmalıyız?TRAKKULÜP SİTE KURALLARI
8- Sitemizde dolaylı veya doğrudan siyasi mesajlar yayınlanamaz.
9- Üyelerimizi rahatsız eden her türlü yazı yasaktır.
Kimse üstüne alınmasın, sayın Adminim [MENTION=2]meskisehiri[/MENTION] ne gönderdiğim bir özel mesajla ilgili örnek oluşturduğu için buraya baksın diye yazıyorum.
Sayın Adminim Mustafa Bey kardeşim, mesela böyle bir başlık açıldığında, kişiler bu kurallara nasıl uyacak? Mesela ben muhalif biriyim, bu kurala nasıl uyacağım, Bu konuda neler yapmalıyız?
Her taşın altından cikip her konuyu karıştırmak zorundamisiniz .Sizin amacınız ne ?Türkiyede verimlilik artırılmak isteniyorsa öncelikle
1- Toplulaştırmanın bir anca önce Türkiye geneline uygulanması
2- Bölgesel ekim alanlarının teşvik edilmesi (Herkes istediği ürünü değil ülkenin ihtiyaç duyduğu ürünün ekilmesi)
öncelikli olarak bu 2 şart yapılmadığı müddetçe isteyen istediği kanunu çıkarsın, değişen birşey olmaz
Çiftçiyle alakalı her haber az çok siyasete giriyor. Bunun ben de farkındayım. Benim istediğim saygı, insanlara hakaret etmemek. Muhalif olarak buna saygı çerçevesinde yorum yapabilirsin. Ama yorum yapmak var yorum yapmak var. Bak şimdi ben sana bir sürü muhalif yorum yapayım.
Mesela:
- Ak trollerin işi bu zaten. Sen ne reformundan bahsediyorsun, ülkenin güvenliğini sağla önce.
- Uzun adamın ekibinin ortaya attığı saçma salak şeyler işte. Saray da reform yapsınlar bence.
- Bunların yaptığı her iş böyle; yalan, dolan, göz boyama sürekli. Ama suç bunlarda değil bunlara oy verende.
- Ben yapılmasına ihtimal vermiyorum. Çünkü geçtiğimiz sene de aynısı söylediler ama birşey yapılmadı.
Yukarıda bir kaç tane muhalif yorum var. Hangisini yazarsın?