sağol rahim boruktolu bizim komşu köy orda fazla eken yok havucu ama bizim köylüler o tarafada eker genelde çamur oluyor mevsimi geldi artıkabi bereketli olsun çok çok kolay gelsin ben boruktoluna geldigimde havuç yükleme ve taşımaya şahit olmuştum perişanlık valla çamurun içinde çok eziyot çekiyorsunuz
sağol kepçe kullanışlı bulduğun kepçenin şasesi senin motora uyarmı birde onun masrafı olurAbim kolay gelsin. Kepçeyle döktürüyorsun yine. Seninkinin 2. elinden buldum joystickli adam 13.500 tl fiyat çekti bende seni örnek gösterdim 7.500 tl ye ama adam bir daha ses çıkarmadı.
sağol nail abi sigara kullanmıyoruz onun için sıkıntı yokKolay glsin Ramazan.. Arada cıgaradan çekme fırsatıda buluyon hani..
sağol bu turplar ayrı kademe kademe ekilmişti kalanlar tarlaya gübre oldupaylaşım için teşekkürler ramazan abi turplar kalanlar mı yoksa yeni sökümmü
sağol kepçe iyi oldu diğer arkadan kepçeye göre daha kullanışlıBereketli olsun,kepçe senin iiçin on numara olmuştur abi,çamur bir yandan zaten hiç olmazsa kepçeden yana sıkıntın olmuyodur
sağol kepçe vardı zaten ama arkadan kepçe vardı çiftci işte kazandığını demire yatırıyor 2008 de arkadan kepçe yaptırdık bu sene önden kepçe ye döndükkepçe lounca işler rahatlamış kolaylaşmıştır abi kolay gele
sağol ali tm havuç veya turp söküm işinde 70 56 dan tm ye römork düşmez daha arada L 95 var önden kepçe kolaylık ok-*-sKolay gelsin ramazan abi Tm de römorkları çekme işin demi Rahatlamışınız dır kepçeyi öne alınca kolaylık sağlamıştır
sağol teşekkkürler kepçe ye 1 kişi yetiyor hem yükleme hem kullanma bir günde 3 4 römork yüklüyorkolay gelsin abi bereketli olsun. kepçe olmasa senin işin zor