Bu prim destekleri ne zaman yatacak? Faturayı geçen teslim ettim ilçe tarımdaki arkadaş Mayıs'a kadar süresi var dedi yaza kadar verilmeyecek demekmi oluyor bu
Buğday ödemelerini 45 gün sonra yaptılar bunu boşuna bekliyoruzParanın değeri iyice düşsün verirler muhtemelen
Ben gübreyi aldım da yani yazın verecekse daha vermenin manası yokVerseler de 26 lık gübrelerimizi alsak. Mayısa kalırsa ne anladık ki.
2023 Yılı Fark Ödemesi (Tonaj) Desteği başvurusu başlamış olup son müracaat tarihi 10 Mayıs, 2024 Yılı Sertifikalı Tohum Kullanım Desteği Başvuruları başlamış olup son müracaat tarihi 31 Temmuzdur. Ayrıca 2023 yılı Buzağı, Manda-Malak, Çoban, Arılı Kovan desteği Başvuruları da başlamıştır son müracaat tarihi 29 Aralık.Son başvuru ne zaman biliyor musunuz? Başvuru içim Ekim'de de gittim ama henüz başlamamıştı.
Teşekkür ederim2023 Yılı Fark Ödemesi (Tonaj) Desteği başvurusu başlamış olup son müracaat tarihi 10 Mayıs, 2024 Yılı Sertifikalı Tohum Kullanım Desteği Başvuruları başlamış olup son müracaat tarihi 31 Temmuzdur. Ayrıca 2023 yılı Buzağı, Manda-Malak, Çoban, Arılı Kovan desteği Başvuruları da başlamıştır son müracaat tarihi 29 Aralık.
Deprem bölgesi ne erken ödedilerBiz arpa yatırmıştık. Prim desteği yattı bugün.