Abi maşallah daha bizim tarlalar toprak iklim farkı etkılı oluyorBugdaylar da son durum yorumlari alalimEkli dosyayı görüntüle 57750Ekli dosyayı görüntüle 57751Ekli dosyayı görüntüle 57756Ekli dosyayı görüntüle 57760Ekli dosyayı görüntüle 57749Ekli dosyayı görüntüle 57748 oEkli dosyayı görüntüle 57754Ekli dosyayı görüntüle 57753Ekli dosyayı görüntüle 57752Ekli dosyayı görüntüle 57755Ekli dosyayı görüntüle 57759Ekli dosyayı görüntüle 57758Ekli dosyayı görüntüle 57757
Masaccio 1 hafta don ve akabinde 1 hafta dolu ve yağmur firtina oldu o yüzden die düşünüyorumHocam maşallah neydi bu çeşit ? Kardeşlenmesi güzel ama uçlarda neden yanma var yaprak uçlarında
1 hafta 10 gun icinde belkide yarinMevsime göre baya boy yapmış buğdayın alt yapraklardaki lekeler septorya başlangıcı olabilir hiç ilaç kullandın mı kök boğaz vb.
Evet çok güzel olur yıl yumuşak gittiği için bu sene buğdaylar erken sıcaklıkla buluştu Ege ve Akdeniz’de bu da nemli toprakta hastalık getirdi şu havalar daha ay sonunda olmalıydı çok erkenci bir yıl bende yarın arpalara pazar da buğdaya ot ilacı forfor çinko isabion atacağım biraz neşelensinler yapraklarından besin girsin1 hafta 10 gun icinde belkide yarin
basf priaxor uygulicam zemin yumusak suan
Yazmistin iste inceleyin yorum yapin die kök fidan resimlerini attim bence kökler ve bogaz temiz sıkıntı yok gibiHatırlarsan daha önce de yazmıştım Masaccio sık Ekim’i Asla sevmez hastalığa hassas diye çünkü çok kardeşliyor bitki progenin bütün çeşitleri çok kardeşler genelde
Maşallah bizimki kârın altinda bu seviyeye nisan sonu ulaşır diye düşünüyorum ürününüz bol ve bereketli olsunBugdaylar da son durum yorumlari alalimEkli dosyayı görüntüle 57750Ekli dosyayı görüntüle 57751Ekli dosyayı görüntüle 57756Ekli dosyayı görüntüle 57760Ekli dosyayı görüntüle 57749Ekli dosyayı görüntüle 57748 oEkli dosyayı görüntüle 57754Ekli dosyayı görüntüle 57753Ekli dosyayı görüntüle 57752Ekli dosyayı görüntüle 57755Ekli dosyayı görüntüle 57759Ekli dosyayı görüntüle 57758Ekli dosyayı görüntüle 57757
Yakin zamanlarda ekmisiz12 kasımda, 25 kg tohum ve 18 kg Dap ile ekip üstüne dekara 2 litre leonardit menşeli humik asit attık. 22 ocakta 10 kg dekara super inci üre attık. 1 şubattaki durumu bugdaylarin. yer edirne, masaccio cinsi
bizde kis daha sert geciyor,ondan kışın ortasında cokta büyümesini istemiyoruz. büyümüş buğdayda yatmalar ve hastalıklar kış şartlarinda daha kolay oluyor. kar altında büyük buğday daha zarar görebiliyor. gübre çoğu komşum daha hiç atmadı. şubatta beklenen sert kiş geçtikten sonra aticaklar.Yakin zamanlarda ekmisiz
Benim gubrelemem ve bakimim tamemen farkli iklim.faktörü cok
Tabana 25-30 kg bazi yerlere super ekin bazi yerlere 20.20 kukurt cinko usten 16 kg ure
herbisit atlantis star
Yaprak gubresi vital nutralid +nutrimin 534 karisimini 2 kez uyguladın
atonik attim
kök bogaz pas priaxor attim
4 kez girdim suan 3 tur daha giricem
Sadıç soğuk zararı gibi bence bizde de aynı durum var.bugdayın ceşidi Ceyhan99.Uçları boyler oldu bazı arazilerde sebebi ne olabilir geçen senede boyleydı ama ortalama 680kg +20-25 kg saman aldık ot ilacı atılmadı sadece taban gübresi+üre atıldı. Ekli dosyayı görüntüle 58014[ATTACHtype="full" width="230px"]58015[/ATTACH]Ekli dosyayı görüntüle 58017