saolasin cümlemize bereketli olsunmasallah bereketli olsun
cümlemize bereketli olur insallah. sulama yok ama normal standartlarda donume 500 kilodan asagi dusmuyor.tabii tam bakımı yapıldığındaBereketli olsun inşallah. Bizim arkadaşlardan bu Renan buğdayı çok methedenler olmuştu. Çok da memnun kaldıklarını duydum. Dekara ne alıyorsunuz sulama var mı
Renan kılçıklıHocam yaptığın işlemler neler? Birde buğdayin özellikleri ? Kılçıkli / kılçıksız ?
Erhan kardeş allah bereketini artirsin. dekara kaç kg ekim yaptiniz. Topraktan humik asit kullandinizmiinsallah cumlemize. 500 kg ortalama kuru tarimda
amin.dekara 26 kg ekim yaptim.tabana 20 kg gubre. ocak ayinda 10 kg ure kullandim. birde yapraktan humit asit ve cinko kullandimErhan kardeş allah bereketini artirsin. dekara kaç kg ekim yaptiniz. Topraktan humik asit kullandinizmi
kilcikli. dönume 26 kg ektim. tabana 20 kg gubre. ocak ayinda 10 kg ure. yapraktan humit asit ve cinko uyguladimHocam yaptığın işlemler neler? Birde buğdayin özellikleri ? Kılçıkli / kılçıksız ?
Yapraktan hümik asit ve çinkoyu 1 defa mı 2 defa mı kullandinkilcikli. dönume 26 kg ektim. tabana 20 kg gubre. ocak ayinda 10 kg ure. yapraktan humit asit ve cinko uyguladim
Renan buğday 6 yıldır ekiyorum sulu tarımda iyi gubrelemeyle Erzurum Pasinler de 1000 metre karede en yüksek 800 kg aliyoruz. Kardeslemesi süper ötesi diyebilirim pasa çok toleransli sap verimide çok güzel birinci sınıf ekmeklik bir buğday cinsidir...Bereketli olsun inşallah. Bizim arkadaşlardan bu Renan buğdayı çok methedenler olmuştu. Çok da memnun kaldıklarını duydum. Dekara ne alıyorsunuz sulama var mı