Kimse bilmiyormuSelamünaleyküm arkadaşlar bu yıl haşhaş eke eğim siyah yani mavi denizli Çivril de dekara nekadar tohum gider gubre ne nekadar atılır ne zaman ekeyim ot zehiri de sacmayı düşünüyorum yardım cı olurmusunuz vede tohumu olan varmı
Evet yıllık bitki ama 20 TL haşhaşÜstad ben de Çallı yım. Neden haşhaş? Gübresini vb şeyleri pek bilmem ama çapası hasadı işçiliği zor diye biliyorum. Bir de yıllık bitki değil mi?
Bende onun için eke eğim tav suyu veriyozmu yoksa ustten yagmurlamamı yapıcaz bide ot zehiri ne aatmalıyımDekara mibzer hassasiyetine göre ortalama bir bir buçuk arası tohumla ekim yapıyoruz ortalama 25 kg taban 25 kg üst gübre veriyoruz ekim Afyon bölgesi için 15 eylül 15 ekim sıralarında oluyo yazlık Ekim’ler için şubat sonu mart sonu arası diyebilirim. Gelecek dönem piyasasına göre tohum seçiminizi yapmanızı öneririm uzun zamandır ilk defa bu sene mor haşhaş kazandırdı
Tohum bu ziraatın kiler iyi olmuyor diye duydum ama köy tohumu iyi diyorlarDetaylı bilgi almamak isterseniz yardımcı olurum veya tohum konusundada yardımcı olmaya çalışırım
Tam adamını bulmuşsun haşhaşın en çok yetiştiği yer AfyonluTohum bu ziraatın kiler iyi olmuyor diye duydum ama köy tohumu iyi diyorlar
Bende onun için eke eğim tav suyu veriyozmu yoksa ustten yagmurlamamı yapıcaz bide ot zehiri ne aatmalıyım
Evet yıllık bitki ama 20 TL haşhaş
Tohum bu ziraatın kiler iyi olmuyor diye duydum ama köy tohumu iyi diyorlar
Borsadan baktımNasıl 20 tl şu an
Borsadan baktım
Link gönderiyor m bekleÖyle bir fiyat yok önce onu söyliyim mavi dediğiniz 10 tl civarı sarı 8.10 beyaz 8.30 öyle bir durum varsa farklı bir yerde elimde 8 ton mavi 13 ton beyaz var hemen verelim
https://fiyat.tarimziraat.com/afyonkarahisar_hashas_fiyatlari-b3,85.htmlÖyle bir fiyat yok önce onu söyliyim mavi dediğiniz 10 tl civarı sarı 8.10 beyaz 8.30 öyle bir durum varsa farklı bir yerde elimde 8 ton mavi 13 ton beyaz var hemen verelim