Tarımsal Sulamada SOFT STARTER

Merhaba arkadaslar.
Mevcut tarimsal sulama dinamomda(55 kw) otomatik vana var. Dinamoyu calistirinca otomatik vana yavas yavas aciliyor ve su basinci kademeli olara arttigi icin yeralti borularina zarar vermiyor.

2. bir dinamomda (18.5 kw) ise otomatik vana yok. Vanayi elle aciyorum. Bu dinamaya soft starter ile yumusak yol versem olur mu?
Kullanan arkadas var midir?
 
Soft start kullanan Bikac kuyu duydum çoğu memnun. Sadece birinde Kumlu kuyu olduğu için az güçte dönüp kumu atamiyormus motor dönmemis Soft starti iptal edince çalışmış. Kuyu temizse bi sorun olmaz gibi
 

Benzer Konular


Son Gönderiler

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt