Yabancı ot ilacı (Haşhaş)

Ynt: Yabancı ot ilacı (Haşhaş)

enesyasin link=topic=83132.msg1015271#msg1015271 date=1438106152' Alıntı:
durum sizinkiyle aynı abi.valla bizde arpa buğday hashas hepsi zarar.borçları karşılayamayacağız.ne yapacağımızı şaşırdık.
Bunun sebebi zamansız ve uzun süren yağışlardan dolayı, başakların dölllenememesinden kaynaklandı. Sap saman gani, şöyle bakınca ekinlerde sırma gibi, lakin başaktaki danelerin yarısı olgunlaşamadı . Oda verim düşüklüğüne yol açtı.
 
Bende yeni bir öneri aldım haşhaş ekildikten 2-3 gün sonra Asthopyr 100 SL ilacını uygulayın dediler. Birde size sorayım dedim uygulayan var mı bu ilacı ve ya başka bir ilaç bilen yardımcı olan olursa seviniriz iyi günler.
Haşhaş i ektikten bir kaç gün sonra veya aynı gün imazethapyr 100 sl yani pursuit muadili ilaç bulabilirseniz uygulayın. Detaylı bilgi için 5336357319
 
Ynt: Yabancı ot ilacı (Haşhaş)

abi kusura bakma sonuç alamayınca unuttum gitti.ilaç halazalar içinmiş bende kullanmadım çünkü halaza yoktu.abi verimler ve fiyatlar ne durumda beyaz haşhaş benimki.kırdık biz verimler az deniliyor 2 güne eleyeceğiz verimi buradan bildiririm.galiba bişey kazanamayacağız gibi.

Haşhaş'ta 4 6 yaprak olduğunda geniş yapraklı otlara dekara 30gr kavrol atın, Halaza için helga süper veya fusulate forte atın.
 

Benzer Konular