O kadar parayi bulan başka traktore bakar
N.H T5.115 E.C ile Deutz 5120 C deseler hangisini seçerdin? Noteutz 200cc silindir hacmi büyük. [emoji2]Td ile deutz arasında seçim yap deseler kuşkusuz deutz derim.
Ben bilmem fabrika çıkıştıramıyor imiş, tdden kaçanlar bunlara yöneliyor, az yakıtı var diye bir kanı oluşmuş, en son 70-56 da fiyat defterini kapattım.ben geyikçiyim kardeşim[emoji4]Deutzun satışı nh yi gecelim tumosani bile geçemez abi gerçekler bunlar maalesef, sadece e serisiyle nereye kadar gidecek satışı, ve o kadar da çok aşırı satan bir seri değil bence
İşlevine bakmak gerek yani tarla denemesi , t5 olabilir.
Daha iyisini alana kadar en iyisi eldeki geyik.Ben cevabımı alamadım. Geyik işide göreceli 5 series j.d pek aman aman değil.
Daha iyisini alana kadar en iyisi eldeki geyik.
Benden önce alacağına inanıyorum,Yok yok 6 series Made in Germany Bir sarı-yeşil Geyik’te gözüm var. Çok kocamadan nasip olur inşallah.
Benden önce alacağına inanıyorum,
Geçen hafta bir girişimde bulundum, parada anlaşamadık, sitede urfada 205 tl yazıyor, takasta beninkini düşük tuttu, istesem getirtirimde onu astarı yüzünü geçiyor. Hayırlısı .bu zamana kadar ne istedimse nasip oldu çok şükür sağlık olsun , bunlar ufak işler.Allah söyletiyor belkide kardeşim. İnşallah önce sana nasip olur.
Yerli üretim G serisinin ( 5090-5100-5110 G ) özelliklerine göre fiyatı yani fiyat & performans oranı NH TD serisinden daha iyi olabilir.
Ancak satış sonrası servis ve yedek parça gibi konularda müşterilere sıkıntı yaşatmamaları gerek. Ikinci el değeri de maalesef biraz zayıf.
Ağır çiftte saatte ne kadar yakıyor hesapladınız mı.
Rami bey
Gayet güzelmiş benimde hoşuma gitmiyor değil aslında alıştık bi kere jd ye bakalım hayırlısı.yakıt olarak herkes memnun zaten küçükleri de çok rabet görüyor.Bizde t5060 vardı 5-14 numara pullukla dekarda 2 litre civarı tüketimi vardı. Şuan aynı ekipmanla bu yıl 1.7 lt civarı tüketimi var aynı zamanda teker bi tık daha yukarıda ve 1-1.5 km daha hızlı bir şekilde arazi işliyoruz. En kurak yerde 6 km/h ilerleme hızı var oralarda 2 lt ye yaklaşıyor tüketimi. Vites seçeneği devir sabitleme otomatik kuyruk mili gibi birçok özelliği bizim için çok yararlı. Son olarakda ara işlerinde kültivatörde filan t5060 a göre çok az tüketimi var. Eskiden newholland çok yakıyor diye ara işini küçükle yapardık bu yıl sadece deutz kullandık bir yılda 1300 saat yaptık ve bu yıl aldığımız mazot geçen yıldan daha az.
Gayet güzelmiş benimde hoşuma gitmiyor değil aslında alıştık bi kere jd ye bakalım hayırlısı.yakıt olarak herkes memnun zaten küçükleri de çok rabet görüyor.
Bende ondan korkuyorum, senin motorla aynı güçteler aşşa yukarı, 118 hp geçiyor, bi avantajı var deutzun devir sabitleme , t5 te varmı bundan.tr6120 de var imiş.motor bayılırken kendi devri tamamlıyor, elgazı gibi değil.Sana yaramaz silindir hacmi küçük.