640 a 7056 hidrolik uygulamasına başladık

Arkadaşlar fiat hidrolikeri sağlamdır. Ama zamanla aşınan defransiyeldeki demir tozları hidrolik yağını beyin oringlerini pompayi bozup zorluyor. Filtreyi tıkıyor. Yag degisimi ve filtre degisimi bu derdimize derman olabilir.

sımdı yerı degıl belkı ama bızde de bı 80 modek eskı beyaz jantlatdan fıat 480 var traktorun her seyı ıyı guzel fakar tek sorun calısır durumdayken hıdrolıgı ındırdıgım zaman normalınden asırı yavas ınıo kendım assa ınıp kollara bastırınca ole ınıo bunun cozumu nedır beyler sız anlarsınız delırtttı benı :D bu olay ekıpman yokken
Evet aynı sorun bizde de var çok değil ama sabahları daha çok yapıyor bu uygulamadan sonra bakalım ne değişecek [emoji6]

Slm kardeş öncelikle güzel olmuş sana bir sorum olacak bende 480 Fiat var bunda tek çıkış valf var ben tek çıkışı sökmeden 2 çıkışlı başka valf bağlayabilir miyim 3 çıkış olacak bilgilendirir isen sevinirim.

Bizde de 2. Traktör olarak üniversal 445 var genellikle ot biçme gibi islerde kullanıyoruz sistem olarak birbirlerinin aynisi bizde bu sekilde lift o matic hidrolik sistemine gecmek istiyoruz nerden temin ettiniz yardimci olur musunuz

sımdı yerı degıl belkı ama bızde de bı 80 modek eskı beyaz jantlatdan fıat 480 var traktorun her seyı ıyı guzel fakar tek sorun calısır durumdayken hıdrolıgı ındırdıgım zaman normalınden asırı yavas ınıo kendım assa ınıp kollara bastırınca ole ınıo bunun cozumu nedır beyler sız anlarsınız delırtttı benı :D bu olay ekıpman yokken
Hassasiyet ayarına baktın mı - ye gelmiştir