2019 Çeltik Fiyatları

Sizce bugün yarın çeltik satmak nasıl olur?

Virüs nedeniyle durum daha da kötüleşir sokağa çıkma yasağı ilan edilir diye cekiniyorum?
Nasipten gayrısı yenmiyor, şuanda ortalık durmuş vaziyette bi hafta önce yaxmıştım.ramazana kadar durursan belki bi değişiklik olur.senin yazdığın aylık 5000 tondan başka 45000 ton ithal gelmiş, çok bi yükselmez diye düşünüyorum.

Şimdi birde ekonomik bi durum var
Yakın bi arkadaşım bi kac ay önce kahvehane actı 40 bin tl gibi bi yatırım masraf etti buaksam biraz oturduk odemelerim kredilerim var diyo birde cay seker mesrubat aldıgım yerlerin ödemeleri var diyor olaya birde bu acıdan bakmak lazım bizi gercekten zor günler bekliyor rabbim yardımcımız olsun
Geçenki papaz krizinden beri hergün zarardayım, dün akşamki kapatılan kafeler olayı bide o eklendi.ama sağlık olmazsa para hiç bi şey arkadaşına ödeme kolaylığı dilerim, ekonomik olarak ben etkilenmem diye bişey yok , herkes bi yerden yara alcak, canımızı sağ tutmaya çalışalım , can gittimi paranın bi hükmü olmuyor.

Kısmetse satacağız.

Bir-kac gün sonra ne olacagi belli değil gibi duruyor. Satıp paramızı alabilirsek daha iyi.
Işin şu boyutu da var, talebe bağlı olarak fiyat daha da artabilir ancak 1-2 id sonra satabilir miyiz, satıp da parasını alabilir miyiz, bilemiyorum.
Peşin para satabilirsin, paniye kapılmamak gerek para değerli çeltik bence oda değerli , çeltik gibi malım olsun her zaman satılır.bide şöyle bi durum var çeltik pek biyere gitmez fakat para uçuşta ona göre karar vermek gerek , malı sattımı ne alacağım diye düşünürüm ben.

Peşin para satabilirsin, paniye kapılmamak gerek para değerli çeltik bence oda değerli , çeltik gibi malım olsun her zaman satılır.bide şöyle bi durum var çeltik pek biyere gitmez fakat para uçuşta ona göre karar vermek gerek , malı sattımı ne alacağım diye düşünürüm ben.
Birşey alacak durum yok harç borç var, bir de icarla çeltik tarlası...

Bu hafta piyasalarda kıpırdama var.

Bafrada bu hafta

Efe 62r 3600 tl
Osmancık 65r 4000
Vasco 64r 3950 satıldı.
Baldo cinsi cameolarda çarpan 78
Nisan sonu ödeme.

Sanırım virüs sebebi ile marketlere koşan halk tüketimi hızlandırması ile fabrikacılar stok çabasına girdi.

Bir hafta önce düşük ve istikrarsız olan piyasa 1 haftada canlandı.

Bu hafta piyasalarda kıpırdama var.

Bafrada bu hafta

Efe 62r 3600 tl
Osmancık 65r 4000
Vasco 64r 3950 satıldı.
Baldo cinsi cameolarda çarpan 78
Nisan sonu ödeme.

Sanırım virüs sebebi ile marketlere koşan halk tüketimi hızlandırması ile fabrikacılar stok çabasına girdi.

Bir hafta önce düşük ve istikrarsız olan piyasa 1 haftada canlandı.

TMO Nisan ayı itibariyle piyasaya çeltik vereceğini açıkladı. Buna rağmen Luna 20/25 gün beklemeli 3600+faturaya alıcı buluyor