2018 KOSGEB GİRİŞİMCİLİK DESTEĞİ İLE ZİRAİ ALET SATIŞ VE UYGULAMA İŞLETMESİ AÇMAK


Herkese merhaba,
3 yıl kadar önce İSMEK'te KOSGEB Girişimcilik Eğitimlerine katıldım ve katılım belgesi aldım.O zaman destek 27.000 tl hibe 70.000 tl faizsiz kredi desteğiydi fakat bu destek 2018 yılında 50.000 tl hibe 100.000 tl faizsiz kredi desteği olduğunu duydum.Konu hakkında KOSGEB'e gittim fakat KOSGEB'te adam akıllı bir bilgi alamadım. Ortalama 100.000 civarınd bir öz sermayem var ve zirai alet ve gübre satış işletmesi kurmak istiyorum.KOSGEB Girişimci Desteğinden yararlanıp işyeri açanlar aşağıdaki sorularıma cevap verir ise çok minnettar olurum;

1-2018 yılında KOSGEB Girişimci Desteği başvurus için iş yeri açmadan başvuru yapabiliyor muyuz?
2-KOSGEB Girişimci Desteği ile 100.000 tl faizsiz kredi desteği ile işletmede satışı yapılacak olan malzeme alabiliyor muyuz?
3-KOSGEB ne kadar sürede ödeme yapıyor?
4-KOSGEB 2018 yılında ön ödeme yani erken ödeme ( biz harcama yapmadan ödeme ) yapıyormuş bu nasıl oluyor ?
 
KOSGEB Girişimci desteği hakkında 2 gün önce internette bulduğum bir danışman firmayı aradım ve 450 tl ödeme yaptım bana kosgeb'den hibe alacaklarını duydum şimdi arıyorum ve bir türlü ulaşamıyorm bu firmayı internette yer alan formlarda araştırdım meğer adamlar dolandırıcıymış gitti bizim 450 tl .http://danismanfirmamagduru.blogspot.com.tr/2017/01/kobi-line-dolandiricilik-oscari-turkiye.html

Ne yapacağımı şaşırdım , bu gün savcılığa gidip bu firma hakkında suç duyurusunda bulunacağım, çevrenide daha önce hizmet aldığınız ve güvenilir danışmanlım firması yok mu ? herkes mi dolandırıcı ?
 
Kosgeb e gidip bilgi istediğiniz de size yardımcı olmak zorunda yeterli bilgiyi size atadiklari danışman vermek zorunda siz gaflet diyelim gafletle dışarıdan bir firma ile anlaşarak yalnis yapmışsınız piyasada bu tür çok çok fazla allah yardımcınız olsun allahtan çok yüksek bmmeblag değil 1000 tl den başlıyor normalde danışmanlık ücreti malesef verdiğiniz parayı alamazsınız piyasada bu konuda acılan çok dava var bir netice yok şu anlık
 
KOSGEB Girişimci desteği konusunda danışmanlık hizmeti almak mı ? DÖVBELER DÖVBESİ.
İnsanlar derdide inanmazdık.
Adamlar telefonda öyle nazik öyle kibar ve emin konuştular ki ...
Hanım efendi hibeniz hazır dediler... yazıklar olsun. Birde bu firma KOSGEB'in adını kullanıyor.
Siz siz olun ne internet reklamlarına neden cep telefonu sms'lerine güvenmeyin !!!!!!!!Savcılığa şikayette ettim
ve bir dünya yere yazdım.
KREDİFONCUM.jpg
 
tavsiyem hibe destek vs almaya zaman harcamak yerine elinizde olan bütçenizle neler yapabiliyorsunuz.
kosgep kredisi ile iş yapmak zaten eziyet krediyi alanlarda çok pişman aldıktan sonra olan denetimler canınızdan bezdirir.
 
  • Beğen
Tepkiler: SERVİS
İlhan bey market açan , bırakın marketi abi büfe açan bile bu desteği almış ya.2018 yılında kosgeb girişimci desteği 360.000tl oluyormuş bırakılır mı bu hibenin peşi.Ben bu desteği alan 2 kişi ile bu hafta içinde bir araya geleceğim ve artık başlıyorum. )
 
İlhan bey market açan , bırakın marketi abi büfe açan bile bu desteği almış ya.2018 yılında kosgeb girişimci desteği 360.000tl oluyormuş bırakılır mı bu hibenin peşi.Ben bu desteği alan 2 kişi ile bu hafta içinde bir araya geleceğim ve artık başlıyorum. )

Net bilgiler öğrendikce umarım buraya yazarsınız bizde faydalanalım az da olsa sayenizde bilgi sahibi oluruz.
 
Arkadaşlar kosgeb girişimci desteği için danışmanlık almaktan kurtulduk !
www.isplaniornekleri.com buradan sizde kendi iş fikriniz için uygun olan örnek iş planına bakıp kendi kosgeb girişimci desteği başvuru formunuzu hazırlayabilirsiniz. Danışmana gerek kalmadı.Alında benden bütün girişimcilere 3000 tl 'lik fayda. Bakalım kaç kişi bana teşekkür edecek?
 
Umarim basarirsiniz, ama ben " Bedava peynir fare kapanindadir " sozune inanirim.

Destek ve hibe akindiktan sonra olanlari olacaklari iyi arastirin, ahir hibesine ( ipard )basvurup alanlarin sikayetlerini ve bozyere cok para harcadiklarini luzumsuz yatirimlara zorlandiklarini cok okudum.
 

Bende yeni üye oldum.
SERVİS bey merhaba, ben geçen hafta kosgeb girişimcilik eğitimlerini tamamladım ve bize eğitim veren kurs hocası KOSGEB'in Yüksek Teknoloji iş fikri olan girişimciler için 360000 tl hibe ve faizsiz kredi desteği vereceğini söyledi. Bende yazılım mühendisliği mezunuyum bu desteğin çıkmasını bekliyorum. İnternette çok bilgi yok kosgeb 3600000 tl hibe desteği için bula bula bu açıklamayaı bula bildim.
https://www.isplaniornekleri.com/blog/kosgeb-startup-destek-programi-360000tl-hibe-destek/

360.000 tl KOSGEB Deteğinin adı KOSGEB Startup Desteği olacak geliba . Bizim yazılımcı bir grup arkadaşımız var hepimiz yazılımcılar için bu deteğin açılmasını bekliyoruz. Hayırlısı herkes için bakalım ne olacak.
 

Benzer Konular