Selamun aleykum arkadaslar. Mf yerli uretim 265 s icin tork hp gibi bilgilere ulasamiyorum. Forumda aradim ama bulamadim. Bilgisi olan arkadas varsa paylasirsa sevinirim. Tesekkurler.
Perkins motor A4.236..64 hp 271 nm tork degerleri...Yinede yanlis bilgi vermis olmayayim kullanma kilavuzu olan arkadaslar vardir belki....Selamun aleykum arkadaslar. Mf yerli uretim 265 s icin tork hp gibi bilgilere ulasamiyorum. Forumda aradim ama bulamadim. Bilgisi olan arkadas varsa paylasirsa sevinirim. Tesekkurler.
Abi zamanindaki Uzel ustalarinin dediklerinden aklimda kalanlar..internette zor bulamazsin..Mavzer99 ustadim verdiginiz bilgiyle ilgili kaynak var mi acaba, yabanci kaynakliysa uzel bilgisi olmayabilir diye soruyorum. Link varsa paylasabilir misiniz rica etsem
Ya hu massey ustadlari hep burda bilirdik, baska kimseden ses cikmadi valla[emoji3]Abi zamanindaki Uzel ustalarinin dediklerinden aklimda kalanlar..internette zor bulamazsin..
Insallah vardir. Koca internette hicbir yerde bulamadim. Tractordata sitesinde var ama hem cok kısmi bilgi hem de muhtemelen avrupa modeli cunku 80lerde gosteriyor. Bizimki 94 uzel olunca bilgiler tutmuyor sanirim.
Yok hocam o kadar degildir 60in uzerindedir sattirma simdi durduk yere yeni aldigim makinayi bana [emoji3]Bende de 94 model Uzel 265 s var, bi tanede 2001 model 276 Gold var, Gold'un motor etiketinde 44,5 kw yazıyor, yani Gold 60 hp o zaman 265s belkide 55 hp bile değil, aralarında rahat 10 hp güç farkı var.
Yok hocam o kadar degildir 60in uzerindedir sattirma simdi durduk yere yeni aldigim makinayi bana [emoji3]
Dua ederim size hocam[emoji120] ama tork cok onemli aman ha [emoji38]Alan satmıyo ben dahil hep öyle, bir zamanlar forumda baya sözümüz geçerdi Kralcılar olarak, neyse ben sanayide bizim eski servis in dosyaları karıştırayım kesin bilgiye ulaşırız.
Alan satmıyo ben dahil hep öyle, bir zamanlar forumda baya sözümüz geçerdi Kralcılar olarak, neyse ben sanayide bizim eski servis in dosyaları karıştırayım kesin bilgiye ulaşırız.
Var mi abi hayir haberAlan satmıyo ben dahil hep öyle, bir zamanlar forumda baya sözümüz geçerdi Kralcılar olarak, neyse ben sanayide bizim eski servis in dosyaları karıştırayım kesin bilgiye ulaşırız.
Ya hu massey ustadlari hep burda bilirdik, baska kimseden ses cikmadi valla[emoji3]
Neyse latife bi yana Trakklupta yoksa hicbir yerde yoktur haklisin aramaktan vazgeciyorum abi[emoji52]tesekkur ederim yine de
Linkte hata var sanirim 404 veriyor kontrol edebilir misinizhttp://www.endeavourowners.com/dscsn/info/manuals/4236M Workshop Manual.pdf
Sayfa 13 te var. max tork:272 n.m güç:72 hp Max güç:65 hp 2000 devirde DIN normu.1400 devirde max tork değeri var.İyi seyirler.
trakkulup.net
Ruhsatta 47.7 kw yaziyor. Sanirim 64.9 hp yapiyor. Ama tork bilgisi kesin degil. Uzel verileri olmadigindan ancak avrupa verilerini bulabiliyoruz bu da yaniltici oluyor sanirim.Ekli dosyayı görüntüle 16789
285 76 bg degilmiymiş